Over ons

Wanneer het menselijk aspect in relaties of opdrachten ontbreekt heeft Vitriwand moeite met lol houden in het werk. Een substantiële mate van echt ‘menselijke’ samenwerking en elkaar versterken is in onze beleving nodig voor een goed eindresultaat.

Sturen op pure wiskundige uitgangspunten en beoordeling op uitsluitend kwantitatieve voorwaarden maakt opdrachtgevers
voor Vitriwand minder uitdagend en soms lastig.

Vitriwand verrast met name door telkens weer op pluriforme wijze projecten te bekijken, en de betrokken teams tijdelijk uit hun comfort zone te halen. Alternatieven voorstellen blijven doen om ook af en toe de gebaande paden te verlaten.

Onze Mensen

Onze opdrachtgevers mogen van Vitriwand een sterk op hun organisatie gerichte aanpak verwachten waarin pragmatiek en resultaat de boventoon voeren. De menselijke relaties die wij mogen aangaan staan centraal. Dienstverlening leggen wij graag vast in contracten maar wat u dagelijks zult meemaken zijn intrinsiek gemotiveerde mensen die werken aan uw opdracht omdat ze de vrijheid verkrijgen om in een professionele omgeving het beste uit zichzelf en hun werk te halen.

Bij Vitriwand geven wij elkaar de ruimte. Voor het ontwikkelen van eigen stijl en inhoud. Zo krijgen we de mogelijkheid ons inhoudelijk te sturen en vorm te geven. Dit vraagt van ons allemaal een grote mate van intelligentie, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel, maar maakt ons authentiek en dat zie je terug op de projecten.

Bij Vitriwand delen we. Van nature. Natuurlijk. We kennen elkaars ambities en helpen elkaar bij het verwezenlijken ervan. Ontwikkelen doe je zelf, maar ook met elkaar. En dat gaat niet alleen over werken, ook wat ons verder drijft delen we. Want zo snap je elkaar en elkaars handelen. Dit vergt lef en soms geduld. Dat is nodig voor kwaliteit, maar ervaren wij ook als mooi.

Vitriwand Systeemwanden - Dick Berendsen

Dick
Berendsen

Algemeen Directeur

Iedere individu wordt gedreven door een combinatie van verschillende drijfveren waarbij ik het belangrijk vind dat wij als Vitriwand deze stimuleren. Als mensen vrijheid en ruimte ervaren creëer je een team en afdelingen die op verschillende fronten anders ontwikkelen maar met een enorme intrinsieke motivatie blijven groeien en plezier hebben in hun werk. Op deze manier bouwen wij aan een organisatie waarbij ieder individu een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft wat uiteindelijke ook resulteert in succesvolle projecten.

Vitriwand Systeemwanden - Harold Schukkink

Harold
Schukkink

Technisch Directeur

Wanneer er een organisch samenspel ontstaat tussen de opdrachtgever, het projectteam en ons, resulteert dit veelal in een prachtig proces en een eindresultaat waar wij met trots op terugkijken. Mijn focus ligt daarom ook altijd op het volledig ontzorgen van de klant waarbij onze kwaliteit en flexibiliteit voor mij ook essentieel zijn in het proces. Het overtreffen van de verwachting met een tevreden klant als resultaat, is de beloning waar wij als team energie van krijgen.

Vitriwand Systeemwanden - Frank Tuitert

Frank
Tuitert

Project Directeur

Een team is een groep mensen die elkaar vertrouwd, altijd het beste met elkaar voor heeft en ieder wil laten groeien in zijn of haar ontwikkeling. Dit geldt voor mij niet alleen voor onze interne organisatie maar ook voor de projectteams van onze opdrachtgevers. Omdat wij veelal snel en ad-hoc moeten inspelen op de dagelijkse situaties vind ik de connectie en openheid in een project erg belangrijk. Alleen op deze manier kunnen wij het beste resultaat neerzetten voor onze klant.

Onze Opdrachtgevers

Wij zijn enorm trots op onze klantenportefeuille en spreken dit eigenlijk te weinig uit. Iedere opdracht voelt voor ons als een stukje persoonlijke groei doordat wij niet alleen naar een planning en een budget kijken maar juist ook naar het proces en het decor waarin deze zich afspeelt.

Door aandacht te hebben naar de vraag achter de vraag is het aandragen van oplossingen of besparingen voor ons eenvoudig, en vinden wij veelal volledige aansluiting met het projectteam.

Relaties aan het woord: